A Review Of скрита бременност симптоми

Wiki Article

Резултатите от тестовете за бременност на захарта зависят от реакцията на захарта с урината и дали захарта се вижда в купата след реакцията. Тестът може да бъде положителен или отрицателен.

Този фактор може да бъде тясно свързан с желанието да бъдеш майка или да имаш свръхчувствителност към проблемите на майчинството.

Транспортира се веднага или се съхранява на вратата на хладилник.

Реклама

Спомних си този забавния филм със Стив Мартин „Деца на килограм“, докато...

Обичайно сред жените е да се представят в някакъв момент от живота си характерни симптоми на периода на бременност, когато в действителност те не са на лента.

Тест за бременност с паста за зъби! Нужни са ви две чисти пластмасови чашки – една за урината и друга, в която да изстискате от пастата за зъби -трябва да бъда бяла, без цветни ивици.

При добавяне на урина към захарта в купата, see it here ако в края на теста за бременност на захарта, захарта остане на дъното под формата на кичури, тогава има голяма вероятност да сте бременна.

Задължително трябва да посочите линк към като източник!

По go to this website време на нормална бременност се секретира хормон, наречен Коронарен гонадотропин, докато жена с псевдоцитоза не произвежда този хормон..

Обикновено се засяга само предната част на хипофизната жлеза.

Въздържай се от медикаменти или try this out други вещества, които биха могли да повлияят нацикъла ти, а ако приемаш някакви специални лекарства, консултирай се с лекар как биха повлияли те върху шансовете ти за зачеване.

Забравена парола

Една жена бързо има резултатите от теста за бременност, често в рамките на няколко минути.

Report this wiki page